OM OS

ACA Team EntrepriseApS

Copyright @ All Rights Reserved

ACA Team Entreprise ApS 

HVEM ER VI


 

Hos ACA Team Entreprise ApS udfører vi alle former for tømrerarbejde, herunder ombygning, tilbygning, nybyggeri, renovering, taglægning. Firmaet består af forskellige tømrersvende, som stort set har hvert deres speciale, så vi kan varetage enhver opgave inden for tømrerfaget. Med vores flere års erfaring og forskellige kompetencer skaber vi resultater, der lever op til kundernes forventninger

Hvorfor vælge os?

 

Vi hos ACA Team Entreprise ApS gør alt for at levere det du drømmer om og nyder at have kunden på sidelinjen gennem hele projektet, så hver en detalje lever op til dine forventninger og drømme.

Vi er også klar over at det kan være en udfordring at have håndværkere på besøg, og vi gør alt hvad vi kan for at være så fleksible og usynlige så muligt, så det genere så lidt så muligt.

VORES HISTORIE


 

Vi startede i 2014 med et ønske om at komme ud i verden og levere et godt stykke arbejde, møde nogle søde kunder og opbygge et fantastisk team af dygtige håndværkere.

 

 

VORES VISION


 

Vores vision er at komme ud med faglig stolthed og følge den hele vejen igennem uden halve løsninger.

Vi gider ikke lave dårligt arbejde vi ikke kan stå inde for.

Det gør vi med kvalitetskontrol gennem alle projekter og på den måde sikre os at hver en skrue er placeret tilfredsstillende

INFO


 

ACA Team Entreprise ApS

Cvr: 36964391

Tlf: 60900090

Hovedgaden 501A,

2640 Hedehusende

 

Ejere:

Casper Guldberg

Tlf: 28129348

Aleksandr Kulkov

Tlf: 31159617

Andreas Thomsen

Tlf: 31246055